Nieuw initiatief van Push2Tablet voor opleiders & trainers
MyCourseDocs is een product van Push2Tablet, het digitale content distributieplatform dat de veilige distributie van ruim 30.000 ebooks en honderden magazines voor het all you can read concept Bliyoo van Bruna verzorgt. Ook de gidsen van de Consumenten Bond worden door Push2Tablet digitaal gedistribueerd. Push2Tablet ontwikkelde tevens de bijbehorende reader apps voor tablet-, mobiel- en online-gebruik. Samen met Van Dijk Educatie hebben wij onze basis reader uitgebouwd met specifieke functies die het educatieve proces in het middelbaar onderwijs ondersteunen.

Veiligheid voorop
Ons platform is getest door Pine Digital Security en veilig bevonden tot grote geruststelling van alle Nederlandse uitgevers. Ook úw auteursrechtelijk beschermd cursusmateriaal is dus veilig binnen ons gesloten digitale ecosysteem.

Ook ú bent uitgever
In de markt van private opleiders van beroepsopleidingen en trainingen bent ook u uitgever van uw eigen cursusmateriaal. Uit efficiëncy-overwegingen zou u dit liever digitaal overhandigen, maar een PDF document met wachtwoord verspreiden is veel te omslachtig. Daarom stellen wij ons platform ter beschikking, samen met een neutrale reader app die u eenvoudig kunt voorzien van uw huisstijl.

Geen verplichtingen en slechts marginale kosten
Er zijn geen vaste kosten. Het gebruik van ons platform, editor en apps is gratis. U betaalt alleen voor het genereren van de activatiecode die de cursist toegang geeft tot uw cursusdocumentatie. Voegt u, bijvoorbeeld in het kader van Blended Learning, tijdens de duur van de cursus documentatie toe, dan worden daar geen extra kosten voor berekend. Er geldt echter wel een maximum van 10 documenten per cursus. De kosten voor de activatiecode is minder dan een postzegel, namelijk € 0,95.